Нещодавно в мережі з'явилася шокуюча інформація про те, що легендарний мультсеріал "Сімпсони" закривають. Тепер мільйони фанатів у відчаї вимагають від творців проекту пояснень.

Все почалося з того, що композитор Денні Эльфман, який у 1989 році написав знамениту музичну тему для "Сімпсонів", заявив про можливе закриття мультсеріалу в інтерв'ю сайту Joe.ie.

Так, за його словами, цей рік буде останнім для серіалу.

"З того, що я чув, "Сімпсони" підходять до кінця", - повідомив Ельфман.

Зазначимо, що коментарі композитора миттєво потрапили в заголовки всіх ЗМІ. Фанати проекту не на жарт занервували, для багатьох ця новина стала справжнім ударом. Адже телешоу виходить на екрани вже 30 років.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Сімпсони
Сімпсони

Пізніше в гучну історію втрутився виконавчий продюсер "Сімпсонів" і один зі сценаристів Ел Джин. Він спростував заяву Ельфмана і підкреслив, що це повна брехня.

"Ми всі вдячні, що ця стаття - не правда", - написав Джин у Twitter.

У лютому 2019 року було заявлено, що серіал продовжили на 31-й і 32-й сезони. В даний час він налічує 670 епізодів.

Нагадаємо, компанія Disney запустила стриминговый сервіс Disney Plus.

Як повідомляв портал Знай.uа, творці Південного парку "вибачилися" за скандальну серію про Китай.

Також портал Знай.uа писав, що помер легендарний продюсер "Сімпсонів" та "Ріка і Морті" Джоел Мендл.