Композитор Сімпсонів, який писав музику для шоу протягом 27 років, подав позов проти Fox. Він стверджує, що його звільнили через інвалідності та віку.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Альф Клаузен був звільнений у 2017 році після того, як написав музику для шоу The Simpsons протягом 27 років. Він переконаний, що основними причинами для звільнення стали його "передбачувана інвалідність і вік".

Альф Клаузен

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Продюсер Сімпсонів Річард Сакай в той час сказав Клаузену, що шоу шукає іншу музику", і що його послуги більше не потрібні, згідно зі звітом, у Variety.

"Ця причина була предлоговой і помилковою. Замість цього, незаконне звільнення позивача було пов'язано з можливою інвалідністю та віком", - сказано в позові композитора.

Клаузен написав музику до більш ніж 560 епізодами Сімпсонів і диригував аркестром у 35 осіб. Його номінували на 23 премії "Еммі" за роботу над Сімпсонами, двічі йому вдалося виграти.

Після його звільнення Клаузен його замінила Bleeding Fingers Music, виробнича компанія, співзасновником якої є Рассел Емануель, Ханс Циммер і Стів Кофски. У позові йдеться, що заміна Клаузена "була істотно молодше за віком, якої не тільки платили менше, але й не мали інвалідності".

Нагадаємо, Pussy Riot назавжди перевернуть ваше уявлення про Сімпсонів.

Як повідомляв Знай. ua, якщо б "Сімпсони" народилися в Росії.

Також Знай. ua писав, що Сімпсони точно передбачили фінал Гри Престолів.