У популярному мультсеріалі "Сімпсони" героями серії стали школярки в балаклавах, які надихаються акціями панк-групи Pussy Riot.

Відповідний фрагмент епізоду під назвою "Bart vs. Itchy & Scratchy" (Барт проти Чуха і Сверблячки) був опублікований на Youtube каналі "Animation on Fox".

У центрі подій три дівчини, учасниці групи Bossy Riot, до яких приєднується Барт Сімпсон. Група підлітків постійно плаштовує провокаційні акції протести та кидає виклик всьому суспільству.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Зокрема, вони забираються в офіс директора школи Скіннера, забризкують кабінет рожевою фарбою і пишуть на стіні фразу: "Сандалії назавжди". Потім директор заходить до кабінету і каже: "Я не веду переговорів з терористами, я просто здаюся". Після цього директор по гучномовцю діє оголошення про дозвіл учням ходити у школу в босоніжках.

Учасник Pussy Riot Петро Верзілов на своїй стрінці в Twitter назвав пародію "мегабомбою і супермрією".

Нагадаємо, українські школярі вразили світ патріотичним відео, в якому показали, як потрібно любити рідну мову. Відео під назвою "Українська – це модно!" виклали у групі Стадіон 112 школі Києва.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гомер Сімпсон показав мем про самого себе

У новому епізоді популярного у всьому світі мультсеріалу "Сімпсони" сталася кумедна "рекурсія". В 12 серії 30 сезону творці серіалу вирішили увічнити сучасну поп-культуру з інтернет-мемами, використавши один із них за участю Гомера Сімпсона в епізоді "Дівчинка в автобусі".

Також Знай.ua писав про те, що популярна американська 38-річна співачка і актриса Джесіка Сімпсон 19 березня народила доньку від свого чоловіка, 39-річного футболіста Еріка Джонсона.