Популярна американська 38-річна співачка і актриса Джесіка Сімпсон 19 березня народила доньку від свого чоловіка, 39-річного футболіста Еріка Джонсона.

Про це в суботу, 23 березня повідомляє Daily Mail.

Артистка поділилася з шанувальниками радісною новиною в Instagram, опублікувавши спільне фото з малятком.

"Ми щасливі і горді оголосити про народження нашої прекрасної дочки, Берді Мей Джонсон", - підписала виконавиця фото.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Джессіка також повідомила, що вага дитини — 4900 гр.

Захоплені фанати почали вітати молоду маму: "Ура, нарешті! Вітаю, Джесс!", "Дочекалися! Ласкаво просимо у світ, Берді", "Ти герой! Вітаю!", "Нічого собі, майже 5 кілограмів! Наше тіло здатне на вражаючі речі", "Відпочивай побільше! Ти це заслужила", — пишуть в коментарях.

Раніше повідомлялося, що Сніжана Бабкіна, яка зараз перебуває на сьомому місяці очікування дива, вийшла у світ з коханим чоловіком і ненароком підкреслила вагітний живіт стильним червоним платтям. Танцівниця і менеджер коханого чоловіка, вибрала червоний наряд з натурального шовку, який, ненав'язливо струмуючи, не акцентував уваги на її животику, але приховати вагітність на такому терміні вже неможливо.

Також писали, що відома російська телеведуча Лера Кудрявцева чекає на третю дитину. Про це передає Clutch.

Як повідомляють джерела з оточення зірки, 47-річна колишня кохана Сергія Лазарєва знаходиться в положенні. Стать дитина і терміни вагітності поки що залишаються невідомими.

Телеведуча не планує розповідати про власну вагітність і буде приховувати її до останнього. Так вона вчинила під час другої вагітності, коли публіка до останнього залишалася в невіданні.

Користувачі вважають, що в такому віці Кудрявцевій вже занадто пізно народжувати, і потрібно бути обережніше.

Нагадаємо, народження дитини змінило Гайтану і її чоловіка до невпізнання.

Як повідомляв Знай.uа, Кароль, Білик, Гайтана та інші знаменитості показали, як вони відпочивають з дітьми.

Знай.uа писав, Єва Лонгорія познайомила новонародженого сина з коалами і кенгуру.