Гороскоп на 5 грудня Овен

Вам знадобиться натхненник для великих справ. Адже це може бути не справжня людина, а персонаж з книги або фільму.

Гороскоп на 5 грудня Телець

Не варто покладатися на свою або чиюсь добру пам'ять. Так ви можете потрапити в незручну ситуацію. Краще все ж все записувати, щоб було куди подивитися.

Гороскоп на 5 грудня Близнюки

Ви занадто багато приймаєте на свій рахунок, але оточуючі не роблять все, щоб вас образити. Хоча супутньою втратою вас цілком можуть вважати.

Гороскоп на 5 грудня Рак

В той день ви можете трохи зіпсувати собі репутацію. Постарайтеся не використовувати такий шанс. Відновити її буде дуже складно.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Гороскоп на 5 грудня Лев

Не варто стримувати своє бажання говорити. У вас буде дуже витончена манера мови, яку слухачі високо оцінять. День ідеально підійде для виступів та презентацій.

Гороскоп на 5 грудня Діва

Перед вами трохи розсунуться межі буття. Ви можете помітити те, чого раніше не помічали. Але також ви зможете досягти набагато більшого.

Гороскоп на 5 грудня Терези

В цей день Терези можуть відкусити занадто багато і потім просто не встигнути прожувати. Стримайте апетити, щоб не довелося позбутися всього шматка.

Гороскоп на 5 грудня Скорпіон

Сьогодні вам не доведеться будувати плани на наступний день, занадто багато уваги потрібно приділити справжньому. Хоча він буде важким, але плідним.

Гороскоп, фото: Obozrevatel
Гороскоп, фото: Obozrevatel

Гороскоп на 5 грудня Стрілець

Коли будете планувати цей день, зробіть так, щоб можна було легко ковзати по графіку. Занадто велика ймовірність, що вам доведеться щось змінити.

Гороскоп на 5 грудня Козеріг

Якщо ви дуже сильно хочете від чогось позбутися, а воно все одно слідує за вами, то зробіть вигляд, що це вас влаштовує. Може тоді відчепиться.

Гороскоп на 5 грудня Водолій

Для вашої діяльної натури цей день може виявитися занадто нудним. Перед тим як скаржитися, подумайте, може вам все-таки потрібен відпочинок?

Гороскоп на 5 грудня Риби

В цей день ви все ще будете домінуючою постаттю в суспільстві. А якщо займаєтеся продажем, то отримаєте чималий прибуток.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.