Нумерологія — це не підтверджена наука, однак люди вірять у те, що числа можуть передбачити долю й розповісти більше про саму людину.

Нумерологи складають персональні прогнози за датою народження. Для того, аби визначити свою цифру, варто додати усі цифри у даті народження. Наприклад, людина, народжена 21 листопада 2019, матиме число народження 2+1+1+1+2+1+9=8. Таким чином потрібно вивести свою цифру і проаналізувати її. Кожне число має ряд характеристик, які можуть стосуватися певної людини.

нумерологія
нумерологія

Число народження 1

Одиниця дає сильні лідерські якості. Така людина має всі задатки для того, щоб стати бізнесменом або політиком. Люди, народжені з цією цифрою, не розгублюються у стресових ситуаціях і намагається довести будь-яку справу до кінця.

Число народження 2

Такі люди завжди прагнуть до компромісу в будь-якій ситуації, однак деколи самі собі суперечать. Це створює певні складності, але допомагає в роботі, пов'язаній з переговорами.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Закохана пара, Numerology Sign
Закохана пара, Numerology Sign

Число народження 3

Люди, народжені з такою цифрою, надзвичайно талановиті. Їм завжди щастить по життю й вони можуть досягати вершин у сферах, які пов'язані з творчістю. Однак мінусом таких людей є певна поверхневість.

Число народження 4

Такі люди над наполегливі й працьовиті, але не занадто амбітні. Це іноді заважає вам досягти успіху, тому їм варто вчитися ставити глобальні цілі, не задовольняючись синицею в руці.

Число народження 5

Природжені мандрівники й авантюристи. Їх тягне до всього нового і незвіданого, таким людям важко всидіти на місці. Зате вони частенько стають відкривачами.

Народжені з числом 6

Такі люди завжди відкриті й доброзичливі, однак вони чітко знають, до чого йдуть і впевнено долають перепони. Це іноді змушує навколишніх вважати їх лицемірами, однак у всіх інших сферах ця риса є надзвичайно корисною.

загадай щастя
загадай щастя

Число народження 7

Люди, які народилися з такою цифрою, мають неабиякі творчі здібності, вони мрійливі та романтичні. При цьому у них цілком можуть бути і високі аналітичні здібності, що дозволяє досягти успіху у точних науках.

8 числі народження

Ця цифра заряджена на успіх у сфері фінансів. Люди вміють розпоряджатися своїми грошима, а також вони знають, як змотивувати та надихнути інших.

Народжені під числом 9

Покликання таких людей - мистецтво. І його безперечно варто зробити справою свого життя. Якщо правильно подати публіці свої вміння, можна досягнути небачених вершин.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.