Американці Фінікс Хайнс довелося пережити серцевий напад і навіть клінічну смерть. Її дивовижним чином вдалося реанімувати і вона розповіла про те, що бачила "по той бік життя".

Жінка перебувала в стані клінічної смерті 27 хвилин. Відомо, що у жінки будинку стався серцевий напад. Будинку знаходився її чоловік, однак йому не вдалося їй допомогти.

Бригада швидкої допомоги також намагалася реанімувати жінку, але всі спроби були безуспішними. Однак лікарів у клініці все ж вдалося запустити її серце через 27 хвилин після того, як він зупинився.

реанімація
реанімація

Фінікс прийшла в себе і перше, що вона зробила – попросила ручку і листочок, на яких написала "Це правда". Після того, як вона набралася сил, американка розповіла, що бачила ворота, крізь які лилося світло, а також фігуру, дуже схожу на Ісуса.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Проте лікарі скептично ставляться до таких заяв і вважають їх або фантазіями, або галюцинаціями.

Нагадаємо, стародавня реліквія показала всю правду про загробне життя.

Як повідомляв Знай. ua, чоловікові казково пощастило під час вечері, шанс один на сотні тисяч.

Також Знай. ua писав про 5 причин, чому не можна дивитися в дзеркало перед сном.