Резонансне відкриття, якого люди чекали все життя, зробили вчені. Професор Університету Північної Кароліни Роберт Ланц розповів, що після смерті люди потрапляють в якийсь паралельний простір і отримують шанс воскреснути, повідомляє lisovasotnya.

Однак сфера потойбіччя і досі залишається досить загадковою і малодослідженою.

Учений порівняв життя людини з рослиною, що в'яне, щоб в недалекому майбутньому розквітнути. Свою теорію Ланц довів за допомогою теорії біоцентризму.

Нещодавно співробітники Каліфорнійського університету США повідомили, що паралельні світи гарантовано існують. І вони є досить дотичними до реального світу.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У деяких з них Землю населяють динозаври, а подекуди Англія не колонізувала Америку. Варто відзначити, що подібні висновки дозволили вченим зробити вивчення мікрочастинок, здатної існувати в двох станах одночасно, а значить, і перебувати в двох місцях одночасно.

Раніше повідомлялося, що британський актор Шив Грівал, який тільки що закінчив підготовку до гри в постановці "Багато шуму з нічого" Шекспіра, пережив 7 хвилин у загробному житті. 60-річному акторові стало погано під час походу в ресторан. Медики змогли реанімувати Гривала, але, за його словами, пережитий за ці хвилини досвід змінив його життя.

"Я розумів, що мій мозок помирав, і благав про допомогу. Але в той же час я відчував, що свідомість відокремилося від мого тіла. Ніби я ширяв у вічності, але все ще міг відчувати емоції", — пояснив відчуття Гривал.

Пізніше його доставили в лікарню і ввели у штучну кому на місяць для проведення операції. Події не могли не позначитися на здоров'ї актора: у нього з'явилися симптоми епілепсії, дефекти мови і невеликі труднощі з мобільністю. Найімовірніше, до театральної кар'єри він вже не повернеться.

Нагадаємо, в Єгипті групі археологів з Університету Айн-Шамс вдалося виявити в передмісті Каїра — Ель-Матарии — урочистий зал часів правління знаменитого фараона Рамзеса II.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", дослідники з Техаського університету разом з Центром вивчення перших американців біля струмка Баттермилк-Крик в Техасі натрапили на найдавніші знаряддя праці.

Також Знай.іа" писав, ці колись живі споруди та міста перетворилися в гнітючі місця, від яких кров холоне в жилах.