Користувачі соціальних мереж зараз активно обговорюють кумедне відео з конем, яке нещодавно з'явилося в Facebook-спільноті LADBible.

Так, автор короткого відео зміг зловити на камеру момент, коли, ймовірно, найбільш лінивий кінь у світі насолоджується відпочинком і ласощами.

На відео молодий кінь лежить і при цьому намагається дотягнутися до кошику з їжею, але в підсумку перевертає все на себе. До речі, кумедний випадок нітрохи не збентежив тварину, яка задоволено продовжила жувати їжу, що розсипалася.

Lazy Horse Eats Food Lying Down

This horse perfectly sums up my energy levels today. Wait for it... 😂🐴

Geplaatst door LADbible op Donderdag 5 december 2019

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Цікаво, що на сторінці спільноти в Facebook ролик за добу зібрав більше мільйона переглядів, понад 3 тисячі репостов і 14 тисяч коментарів. Користувачі соцмережі зізналися, що впізнають у кумедній поведінці тварини самих себе.

Нагадаємо, в Японії ведмідь влаштувався на зимову сплячку в поліклініці. Інцидент стався в медичному закладі міста Мінамі-Уонума в префектурі Ніїгата.

Як повідомляв портал Знай.uа, Волочкова моторошно познущалася зі своєї кішки на телешоу: волокла по підлозі й щиро сміялася.

Також портал Знай.uа писав, що категорично заборонено дарувати на Новий рік.

Lazy Horse Eats Food Lying Down

This horse perfectly sums up my energy levels today. Wait for it... 😂🐴

Geplaatst door LADbible op Donderdag 5 december 2019