Принц Чарльз

У 1981 році відбулося найбільше гучне і пишне весілля ХХ століття. Принцеса Діана дуже сподобалася королівському сімейству і принца буквально змусили на ній одружитися.

В юнацтві у Чарльза були сильні почуття до Камілли Паркер Боулз, але їхні стосунки не увінчалися успіхом, і дівчина вийшла заміж за іншого.

Так, через кілька років після весілля у Чарльза почалася депресія. Його близька подруга Емілі вам Катсен звернулася до Камілли з проханням зателефонувати принцу і просто поговорити з ним. Саме після цього дзвінка у колишніх коханих знову почався роман. Влітку того ж року Чарльз з'їхав у Хайгроув, а Діана почала зустрічатися з іншим чоловіком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Джон Кеннеді

Джон і Жаклін одружилися у 1953 році. Після медового місяця їхні стосунки почали псуватися. Перша леді США ревнувала Джона до його колишніх коханок, з якими він підтримував зв'язок.

Джон зраджував своїй дружині з дівчатами легкої поведінки і з співробітницями адміністрації. Але найяскравіші романи були з Джудіт Кемпбелл Экснер і Мерилін Монро.

З Джудіт він познайомився до того, як став президентом. Вона навіть не підозрювала, що була не єдиною коханкою. У підсумку пара розійшлася.

Ще однією коханкою була актриса Мерилін Монро. Їх зустрічі проходили в готелі "Карлайл". Джон навіть не приховував, що у нього хтось є на стороні. Своєю чергою, Мерилін не соромилася дзвонити в Білий дім і слати листи.

Білл Клінтон

У подружжя були вільні стосунки. За словами інсайдерів, для Хіларі секс був не так важливий, тому змінював тільки Білл. Про його інтрижках знали всі в Білому домі.

Будучи одруженим, Білл закрутив роман з починаючої журналісткою Дженніфер Флауерс. Під час першої ж зустрічі він запропонував їй зайнятися сексом — з цього все і почалося. Потім Дженніфер завагітніла. Клінтон злякався і змусив її зробити аборт. В помсту Дженніфер повідала історію їх відносин журналу Star.

Інший коханкою Клінтона стала Паула Джонс. Тоді вона працювала в комісії з промислового розвитку штату Арканзасу. Піднявшись у номер Клінтона, щоб забрати деякі папери, вона побачила його без штанів, і він запропонував їй зайнятися оральним сексом, але вона відмовила.

У 1996 Паула вирішила подати в суд на президента. Під час розгляду виявилося, що він зраджував своїй дружині ще й з практиканткою Білого дому Монікою Левінські. На суді він усе заперечував. Однак йому довелося зізнатися, так як оприлюднили докази інтимного зв'язку.

Борис Джонсон

Колишня дружина Джонсона Марина Міллер не раз подавала на розлучення через зрад чоловіка, але до суду не доходила.

найвідомішою коханкою була письменниця Петронелла Уайатт. Їх роман тривав 4 роки. Він обіцяв піти від дружини коханці, але постійно відкладав серйозна розмова. А коли дівчина завагітніла, то їй довелося зробити аборт.

У 2010 році Daily Mail повідомило, що у Джонсона є позашлюбна дочка. Він знову попався на зраді. Матір'ю дитини виявилася арт-консультант Хелен Макінтайр.

Франсуа Олланд

У 2014 році вийшли мемуари цивільної дружини президента Франсуа Олланда. Вона описувала також і про часті зради свого благовірного.

Чутки про те, що у Франсуа був роман з актрисою Жюлі Гайе, ходили задовго до публікації мемуарів. Через деякий час в ефірі колега Гайе, актор Стефан Гійон, випадково проговорився про її таємницею зв'язку з Олландом.

Незабаром були опубліковані знімки, на яких видно, як спочатку в дім заходить Гайе, а через півгодини біля входу в під'їзд з'являється чоловік. Він оглядає комплекс, а потім туди під'їжджають двоє хлопців на скутерах. Один з них — президент Франсуа Олланд, другий — його охоронець.

Дізнавшись про зраду його дружини Валері Трієрвейлер влаштувала скандал і, щоб провчити чоловіка, випила цілу жменю снодійного.

Андреас Папандреу

Маргарет і Андреас познайомилися в 1948 році на прийомі у стоматолога і через 2 року вирішили одружитися. Після 38 років шлюбу Андреас пішов від дружини до 35-річної стюардесі Димитрі Лиани.

70-річний Андерс не хотів тримати Димитру в якості коханки. Після розлучення з Маргарет він одружився на новій коханій.

Сільвіо Берлусконі

Довгі роки Вероніка Ларіо терпіла інтрижки Сільвіо на стороні, але мовчала. Останньою краплею стала зв'язок чоловіка з моделлю Ноемі Летицією.

Вероніка подала на розлучення і вимагала від Сільвіо виплати аліментів у розмірі 3 мільйонів євро щомісяця. Однак, його адвокатам вдалося знизити суму до 1,4 мільйона євро.

Нагадаємо, що перша леді США Меланія Трамп влаштувала традиційний різдвяний бал в Білому домі.

Як повідомляв портал Знай.ua, адвокат Трампа Руді Джуліані зробив сенсаційну заяву про те, що насправді відбувалося в Україні протягом 5 років.

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленський відвідає з робочим візитом Вашингтон і зустрінеться з президентом США Дональдом Трампом.