1 серпня всесвітні ЗМІ навперебій повідомляли про трагедію найзаможнішої сім’ї знаменитих політиків. 22-річна Сірша Кеннеді Хілл, внучка Роберта Кеннеді (молодшого брата 35-го президента США Джона Кеннеді), померла від передозування наркотиками.

У фамільній резиденції родини Кеннеді пішла з життя 22-річна студентка Бостонського університету і активістка Сірша Кеннеді-Хілл. Офіційна причина смерті ще не була оприлюднена, але інсайдери повідомляють, що Сірша померла від передозування наркотиками. Забобонні американці вже кілька десятиліть не сумніваються в тому, що представники клану просто приречені йти молодими.

Довгий час вона страждала від важкої депресії.

"Моя депресія вкоренилася в середині навчання в школі і буде зі мною до кінця мого життя", - написала вона у статті 2016 року для The Deerfield Scroll, шкільної газети в Дирфилде, штат Массачусетс. "Хоча я була в основному щасливою дитиною, я страждала від нападів глибокого суму, яка нагадувала важкий валун на моїх грудях", - сказала вона.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, друг української зірки Playboy розповів про причини її загибелі: "Я приїжджав до неї додому, допомагав їй".

Як повідомляв портал Знай.ua, 11 серпня раптово померла зірка Playboy з України Жанна Расказова

Також Знай.ua писав, французький режисер Жан-П'єр Моккі помер у четвер, 8 серпня, у віці 90 років.