DJ Compass-Vrubel (Олексій Чернорот) прокоментував смерть колеги, діджея Жанни Расказової.

Уродженка Києва, Жанна Расказова жила у Москві, була відома як ді-джей і просто красива дівчина. Вона вела популярний блог в Instagram і погоджувалася на комерційні фотосесії, в тому числі для чоловічих журналів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Здоров'я, судячи з блогу і спортивних різнобічних захоплень, 29-річну дівчину не турбувало. Однак 11 серпня дівчина різко втратила свідомість. Врятувати Жанну не вдалося. За попередньою версією лікарів, причиною раптової смерті могло стати передозування наркотиків.

Однак колеги Разказової в це не вірять.

Так, ді-джей Олексій Чернорот, що підтримував приятельські стосунки з Жанною весь цей час, заперечив версію лікарів

"Звичайна красива жінка, впевнена в собі, дуже талановита. Вона довго займалася діджейством, потім була перерва. Ми познайомилися, щоб я як раз допоміг їй трохи відновити знання. У нас з нею було кілька уроків, у неї був набір апаратури, я приїжджав до неї додому, ми підбирали пісні, допомагав їй".

Чернорот також висловив упевненість в тому, що покійна не вживала наркотики.

Нагадаємо, раніше ми писли про те, чим захоплювалася Жанна Расказова.

Як повідомляв портал Знай.ua, 11 серпня раптово померла зірка Playboy з України Жанна Расказова

Також Знай.ua писав, французький режисер Жан-П'єр Моккі помер у четвер, 8 серпня, у віці 90 років.