11 серпня в Москві померла світська левиця, діджей і модель Playboy Жанна Рассказова.

Увечері їй раптово стало погано, викликали "швидку", повідомляють у ЗМІ.

Варто зауважити, що Жанні було 29 років, вона була красивою, талановитою, мала ряд цікавих захоплень, головні серед яких це музика і серфінг. Рассказова мала багато пропозицій по роботі, планувала професійно розвиватися і попрацювати за кордоном, зокрема, у Великобританії. Дівчина дуже любила гонки і автомобілі класу люкс, сама їздила на Lamborghini Aventador і BMW X6 M, дуже шкодувала, що живе у великому місті, де неможливо насолодитися по-справжньому швидкою їздою, оскільки це смертельно небезпечно.

Вона раптово втратила свідомість, ніж налякала оточуючих.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рассказова народилася в Києві 1990 році. Кажуть, що 29-річна Жанна відчула себе погано ввечері 11 серпня. Вона втратила свідомість. За Рассказовой приїхала швидка допомога. Її забрали в лікарні, але врятувати не змогли. Джерела стверджують, що причиною смерті Жанни є передозування наркотиків.

Нагадаємо, чого не можна робити в цей день і як правильно провести свято.


Як повідомляв раніше Знай.uа, 13-річний українець Середа побив рекорд зі стрибків у воду.


Також Знай.uа писав про те, що у київський супермаркет увірвався незвичайний злодій.