В кінці року ми постійно кудись спішимо та повністю поринаємо у новорічні турботи. Однак важливо правильно провести цей рік та загадати цілі та бажання на наступний, аби вони обов'язково збулися.

Науковці давно доводять те, як правильна постановка завдань та цілей сприяє загальній роботі та навіть самопочуттю людини. Перед тим, як ставити нові цілі та завдання, необхідно підсумувати весь рік, що минає.

Новий рік в Україні
Новий рік в Україні

Що для цього потрібно:

  1. Подумайте і напишіть 10 головних досягнень за 2019 рік.
  2. Напишіть усі ваші досягнення у 8 сферах:
    • здоров'я/спорт/зовнішній вигляд
    • саморозвиток
    • друзі/оточення
    • сім'я/діти/відносини
    • робота/бізнес
    • яскравість життя/відпочинок/враження
    • фізичне оточення/покупки
    • духовність
  3. Чого вас навчив 2019 рік.
  4. Найщасливіші моменти 2019 рік.
  5. Ваші невдачі 2019 року. Як вони зробили вас краще?
  6. Що я зробив у 2019 році вперше в житті?

Новий рік, unsplash
Новий рік, unsplash

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також варто скласти список планів та цілей на наступний рік. Це потрібно зробити максимально чітко та конкретно, починаючи від найголовніших та масштабних цілей, закінчуючи менш важливими. Ціль повинна бути конкретною та досяжною. Окрім того, вона повинна бути релевантною та знаходитися у ваших можливостях, а також потрібно вказати час, до якого потрібно досягнути ціль.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, у 2019 і у 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати у 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.