Гумористи студії "Квартал 95" презентували вельми провокаційний номер, в якому спробували висміяти президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа, показавши його грає на роялі без штанів.

Про це стало відомо завдяки відеозапису, яка з'явилася в соціальних мережах.

"Квартал 95 " - Трамп грає на роялі без штанів

Нічого особливого, просто Трамп грає на роялі без штанів. "Квартал-95", що тут скажеш ¯\_(ツ)_/¯ 📹: @svecha62 https://bykvu.com/ua/movie/kvartal-95-vysmejal-trampa-izobraziv-ego-igrajushhim-na-pianino-bez-shtanov/

Geplaatst door Буквы op Dinsdag 17 december 2019

Так, в номері новорічної програми "кварталівців" Дональд Трамп нібито дзвонить президенту Володимиру Зеленському по Skype, щоб привітати його з Новим роком. Трамп каже, що після їх останньої зустрічі справи у нього йдуть "не дуже".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Він просить Зеленського позичити поліграф для майбутнього допиту в конгресі в справі про імпічмент. Щоб довести, що "він на одній хвилі" з Зеленським, Трамп знімає штани і грає на піаніно відомий різдвяний хіт Jingle Bells, зал при цьому вибухає сміхом.

Нагадаємо, зустріч Трампа і Зеленського: в Білому домі оцінили ймовірність візиту президента України.

Як повідомляв Знай.uа Трампу оголосили імпічмент: що чекає на президента США, відео.

Знай.uа писав, посол США Вільям Тейлор несподівано покидає Україну: хто замінить його на посаді.