Триває період передноворічної метушні, тому українці активно закуповують святкові прикраси, вбрання та подарунки для близьких. Важливою складовою новорічних свят є корпоративи.

Експерти розповіли, які існують тренди в організації новорічної вечірки з колегами у 2020 році.

Виділитися допоможе несподіване запрошенню — його можна зробити у форматі спеціального боксу або використати незвичайні предмети, які відповідають стилістиці свята. Також зараз часто замовляють картонний кубик з фото або підписами, який запаковано так, що при відкритті він вилітає разом із яскравим конфеті.

Новорічний корпоратив
Корпоратив на Новий рік

Додати родзинку у до корпоративу можна за допомогою особливого дрес-коду. Наприклад, можна організувати вечірку з блискітками й вказати обов'язковою умовою в запрошенні прийти з якоюсь блискучою деталлю в образі. Виглядатиме незвично та святково.

На корпоратив можна започаткувати нову традицію — дарувати один одному подарунки у формі гри Secret Santa. Суть проста: кожен по черзі має витягнути папірець з ім'ям колеги й підготувати йому щось. Так усі отримають подарунки, а стосунки можуть покращитися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коорпоратив на Новий рік
Новорічний корпоратив

Також одним із трендів організації корпоративів у 2020 році є жива музика. Запрошують українських виконавців або гурти, які виконують різні композиції відповідно до тематики свята.

Нагадаємо, як правильно обрати ялинку на Новий рік: прості поради для кожного українця.

Як повідомляв Знай.ua, Кабінет міністрів визначив, скільки у 2020 році триватимуть новорічні та різдвяні канікули для українців.

Також Знай.ua писав, що експерти наукового центру "Інститут аграрної економіки" підрахували, в яку суму в цьому році українцям обійдеться приготування салату Олів’є на Новий рік.