Гороскоп на 25 грудня Овен

В цей день вам краще відпочити, а щоб мозок не заіржавів, ви можете відпочити інтелектуально. Пограйте в шахи або повирішуйте кросворд.

Гороскоп на 25 грудня Телець

У Тельців і так досить своїх клопотів, щоб навантажувати себе чужими. Розставте пріоритети і займайтеся лише тим, що важливо для вас самих.

Гороскоп на 25 грудня Близнюки

Ви можете подумати, що будь-яке питання в змозі вирішити у цей день. Зірки з вами повністю згодні, але таке щастя триватиме недовго, дійте швидше.

Гороскоп на 25 грудня Рак

У вашому житті велику роль відіграють випадковості. Можете навіть не намагатися планувати і придумувати варіанти вирішення можливих проблем.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Гороскоп на 25 грудня Лев

Левам доведеться дуже швидко думати в цей день. Так можна і перегрітися. Пийте більше води та не забувайте про п'ятихвилинні перерви.

Гороскоп на 25 грудня Діва

Займіться грошовими питаннями: віддайте борги, спитайте зі своїх боржників, попросіть підвищення. Є ймовірність, що у вас все вийде.

Гороскоп на 25 грудня Терези

Ви сильно потрібні близьким людям, друзям і родині. Ви їм завжди потрібні, але сьогодні – особливо. Виправдайте їх очікування і отримаєте ціле море подяки.

Гороскоп на 25 грудня Скорпіон

У вас прокинеться бунтарський характер, і ви повстанете проти всіх. Постарайтеся вибрати тільки одну людину, і щоб повстання проти неї не принесло жахливих наслідків.

Гороскоп, фото: Факты
Гороскоп, фото: Факты

Гороскоп на 25 грудня Стрілець

Перед тим як зламати який-небудь міст, спочатку вирішіть, що ви будете будувати на вільному місці. Інакше можете бути поховані під його руїнами.

Гороскоп на 25 грудня Козеріг

Козероги зрозуміють у цей день, що їх використовують, а щедрість доведеться стримати. Ваша допомога з доброї волі може різко стати прямим обов'язком.

Гороскоп на 25 грудня Водолій

Можете розслабитися і насолоджуватися цим днем, так як вам нічого не доведеться робити для досягнення мети, вона сама прийде до вас.

Гороскоп на 25 грудня Риби

Якщо ви не в змозі впоратися зі взятими на себе справами, ввічливо попросіть пробачення і поверніть їх господареві. Не варто занадто впиратися, намагаючись виправдати чиїсь надії.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.