У той час, поки уфологи ретельно стежили за переміщенням смертоносної планети Х - Нібіру, це величезне космічне тіло змогло буквально розчинитися на всіх радарах. Вчені просто в паніці. Просто так планети не зникають, особливо якщо вони рухаються в бік Землі, намагаючись її знищити.

Нібіру мчить до Землі
Нібіру мчить до Землі

Уфологи заявили, що Нібіру точно існує, і вона в кілька разів більше за нашу блакитну домівку. Тому все міжнародне співтовариство уфологів так схвильовано — якщо Нібіру вріжеться в Землю — людство приречене на повне вимирання. Про це повідомляють європейські ЗМІ.

В останні тижні грудня 2019 року справа планети Нібіру отримала зовсім несподіваний поворот. Уфологи вкрай схвильовані — гігантська планета просто розчинилася і зникла з усіх радарів. Уфологи впевнені — нікуди Нібіру не зникла, вона ховається в тіні інших планет і все ще рухається по холодному космічному простору в бік Землі.

Нагадаємо, людство загине в 2020? Таємні теорії Апокаліпсису, про які не чули Ванга з Нострадамусом.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа країна скоро опиниться під водою-вчені попередили про необоротних наслідки для всієї планети.

Знай.uа писав, Нібіру - лігво снігових людей: волохате чудовисько влаштувало "викрадення століття" на Землі.