У Росії чоловік вирішив приготувати на Новий рік олів'є в бетономішалці і зняти цей процес на відео.

Одягнений у захисний костюм Антон Кувшинніков грунтовно підготувався – виміряв картоплю, моркву, огірки, ковбасу і зелений горошок тазами, які перекидав у бетономішалку. До речі, на заправку страви пішло цілих шість відер майонезу!

"Сам особисто пробував салат. Ми покривали спеціальним харчовим покриттям зсередини. Ми чисто під відео робили салат, не для корпоративу. А корпоратив буде без бетономішалки", - заявив герой ролика в росЗМІ.

Виявилося, що молодий чоловік працює у відділі корпоративних продажів інтернет-магазину обладнання. Таким незвичайним чином він намагався залучити нових клієнтів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що 27 грудня киянин почав святкувати Новий рік і вдерся в аптеку "на автопілоті".

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явився список найгірших подарунків, які можна отримати на новорічні свята.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві на вулиці Срібнокільській, 8 в квартирі трапилася пожежа через коротке замикання гірлянди.