Астрологи склали детальний гороскоп для кожного знаку Зодіаку. Перед Новим роком варто підбити підсумки та повірити у справжні дива, які точно стануться.

Гороскоп на 29 грудня Овен

Овен
Овен

Астрологи стверджують, що неділя — чудовий день для вирішення усіх фінансових справ. Овни матимуть можливість отримати додатковий дохід перед новорічними святами.

Гороскоп на 29 грудня Телець

Телець
Телець

У неділю Тельців чекають неприємні сюрпризи та непередбачувані фінансові витрати, однак не варто засмучуватися. Під кінець дня вам вдасться усе налагодити.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Гороскоп на 29 грудня Близнюки

Близнюки
Близнюки

Близнюки знайдуть чіткі орієнтири, почнуть мислити прагматично і конкретно, стануть проникливими ризик-менеджерами. Широта поглядів і висока планка запитів будуть сусідити з вибірковістю, а романтизм з реалізмом. Можливо, хтось дасть вам слушну пораду.

Гороскоп на 29 грудня Рак

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru
Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Для Раків це ідеальний день для підведення підсумків. Обдумайте усе, що пережили цього року та складіть масштабний список цілей на 2020 рік, не обмежуючи себе.

Гороскоп на 29 грудня Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Леви зможуть оцінити ступінь своєї привабливості, особливо, в якості партнера, друга або приємного компаньйона. Якщо з вами не хочуть мати справу, можливо, ви чимось відштовхуєте — наприклад, похмурим виглядом або дратівливістю.

Гороскоп на 29 грудня Діва

Діва
Діва

Везіння буде супроводжувати Дів протягом усієї неділі. Саме у цей день зорі віщують отримання приємної звістки, яка стане для вас повною несподіванкою Приготуйтеся до нових хвилюючих змін у житті.

Гороскоп на 29 грудня Терези

Терези
Терези

Багато Терезів вважатимуть за інерцією продовжувати ту гру, в якій знайшли своє джерело натхнення. Однак астрологи рекомендують зупинитися, чітко обдумати свої бажання та наважитися на зміни.

Гороскоп на 29 грудня Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Зорі віщують Скорпіонам важливу розмову, яка матиме доленосне значення. Представникам цього знаку Зодіаку варто пам'ятати про почуття міри та стримувати себе.

Гороскоп на 29 грудня Стрілець

Стрілець
Стрілець

Стрільцям сьогодні важливо тримати в рамках свої особисті пориви і не піддаватися чужим, особливо, колективним. Зірки натякають, що у подій цього дня зберігається приємний фасад, але є і малоприємний тил, який ви можете розгледіти не відразу.

Гороскоп на 29 грудня Козоріг

Козеріг
Козеріг

Астрологи рекомендують нарешті зайнятися спортом та подбати про своє здоров'я. Це ідеальний день, аби записатися у спортзал або відновити тренування з улюбленого виду спорту.

Гороскоп на 29 грудня Водолій

Водолій
Водолій

У цей день Водоліям захочеться чогось екстраординарного, однак такі забаганки можуть вилитися негативом. Ризик обрати небезпечну тактику зростає у будь-якій справі.

Гороскоп на 29 грудня Риби

Рибам зірки радять уникати нових компаній, ризикованих авантюр, незнайомих і небезпечних місць. Не варто приймати запрошення на неформальний захід: в кращому разі він виявиться марною тратою часу.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати у 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Як повідомляв Знай.ua, "Один вдома", "Гремліни" та "Сніговик": оприлюднено список кращих різдвяних кінострічок.

Також Знай.ua писав, що Венера увійшла у Водолія: чого очікувати від небесної ситуації і як це вплине на інші знаки Зодіаку.