Психологи склали список жіночих імен, які найбільше подобаються чоловікам. На думку фахівців, представникам сильної статі імпонують імена, які звучать мелодійно та містять м'які букви "м", "л" та "н".

Олена

Чоловіки вважають власниць цього імені жіночними, таємничими та загадковими. Їх притягує мінливий характер таких дівчат. Як правило, Олена ніколи не приховує своїх почуттів, яскраво виражаючи їх обранцеві. Також жінки з таким іменем володіють красивою зовнішністю.

Анжеліка

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчата з таким іменем манять чоловіків ореолом загадковості та чуттєвості. Анжеліка відрізняється сентиментальністю, меланхолічністю, деякою відірваністю від реальності — це і викликає підвищений інтерес до неї серед чоловіків.

Лілія

Ліля манить чоловіків своєю безтурботністю та легким характером. Такі жінки вміють веселитися та знають, як підняти настрій кожному. З віком Лілія опановує навичками флірт і кокетування, набуває чарівність. Такі якості не дозволяють пройти повз цієї дівчини жодному чоловікові.

Закохані, unsplash
Закохані, unsplash

Юлія

Такі жінки наділені гострим розумом, вони завжди прагнуть нових пригод і при цьому володіють бездоганними манерами. Юля м'яка натура, яка просто притягує чоловіків до себе своєю чуттєвістю. Багато хто закохується у Юлію з першого ж погляду.

Людмила

Власниці такого імені мають добрий характер. Вони дуже ніжні та милі. Також Людмили володіють загадкою, яку чоловікам постійно хочеться розгадати. У Людмилу часто закохуються чутливі й витончені чоловіки, хоча сама жінка воліє партнерів з твердим характером.

Катерина

Власниця цього імені надзвичайно наполеглива та уважна. Чоловіки змагаються один з одним, щоб звернути на себе увагу цієї жінки і стати її обранцем. Адже тільки одному Катерина покаже своє справжнє обличчя і розкриє перед ним всю свою пристрасність і ніжність.

Закохані, unsplash
Закохані, unsplash

Нагадаємо, Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому зі знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.ua, "Один вдома", "Гремліни" та "Сніговик": оприлюднено список кращих різдвяних кінострічок.

Також Знай.ua писав, що не можна дарувати своїм близьким на Новий рік 2020.