Еротичний гороскоп на 31 грудня Овен

Інтимна близькість, яка очікує вас сьогодні, буде стрімкою і пристрасною, що захопить і партнера і вас. Але будьте акуратні, не переламайте всі меблі.

Еротичний гороскоп на 31 грудня Телець

Саме час взяти верх над обставинами і самим творити свою еротичну долю. Тільки ви зможете зробити її краще, ніж коли-небудь.

Еротичний гороскоп на 31 грудня Близнюки

Ви зможете нарешті прийти в гармонію з собою. А значить зможете насолодитися своїм тілом і рухами. Може не варто більше ні з ким ділити цю досконалість?

Еротичний гороскоп на 31 грудня Рак

В цей день саме ви можете загальмувати будь-який статевий акт і не тільки свій, але і перешкодити з ним іншим людям. Пожалійте себе і оточуючих.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Еротичний гороскоп на 31 грудня Лев

Відмінний день для поєднання сексуального і творчого начал. Наприклад, використовуйте у ваших пестощах шоколад або джем, малюючи картину на тілі коханого.

Еротичний гороскоп на 31 грудня Діва

Заряд сексуальної енергії ви зможете отримати в кабінці для переодягання. Може справа в новому одязі, а може в замкнутому маленькому просторі.

Еротичний гороскоп на 31 грудня Терези

Хоча активність протилежної статі по відношенню до вас і буде, але трохи загальмована. Така повільність може привести довести вас до сказу.

Еротичний гороскоп на 31 грудня Скорпіон

День відмінно підійде для прогулянок і легкого флірту. Повноцінний сильний секс залиште на наступний день. І до партнера постарайтеся не пред'являти завищені вимоги.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 31 грудня Стрілець

Досягнення в ліжку будуть нелегко вам даватися. Але і з цим завданням ви впораєтеся. От тільки вас ніхто навіть не похвалить, так як не помітить вашої перемоги на собою.

Еротичний гороскоп на 31 грудня Козеріг

Козероги можуть захотіти тепла, а значить, саме час будувати курінь в будинку, кинути на підлогу пару пледів або щось м'яке. Однак, граючи в індіанців, не переборщіть з бойовим розфарбуванням.

Еротичний гороскоп на 31 грудня Водолій

Ваш день буде насичений розмовами про вірність і користь моногамних відносин. Може варто хоча б спробувати пожити так деякий час?

Еротичний гороскоп на 31 грудня Риби

Запрошений вами в гості кавалер, на якого ви покладали великі надії, виявиться раптом, м'яко кажучи, не на висоті. Але не варто на нього сердитися, може він просто перехвилювався?

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.