У 2020 році очікується три періоди ретроградного Меркурія. Перший з них – з 17 лютого по 10 березня, коли Меркурій обіцяє бути в Рибах і Водолієві. З 18 червня по 12 липня він буде в сузір'ї Рака, а з 14 жовтня по 3 листопада Меркурій увійде до знаку Терези й Скорпіон.

Астрологи рекомендують у цей період не розпочинати нових проектів та не приймати важливих рішень. У цей час найкраще щось доопрацювати або ж переробити. Окрім цього, фахівці радять не робити дорогих покупок у період ретроградного Меркурію та підписувати жодних угод.

Меркурій
Меркурій

Зазначимо, що ретроградними періодами називають зворотний рух планет. За цим астрологічним описом ховається астрономічне явище, яке спостерігається з Землі. Насправді – це не більше ніж оптична ілюзія, оскільки, згідно з астрономією, всі планети Сонячної системи обертаються навколо Сонця в одному і тому ж напрямку. Однак Меркурій раз на чотири місяці обганяє Землю по меншій орбіті й саме тоді настає період ретроградного Меркурія.

Всесвіт
Всесвіт

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Астрологи вважають, що кожна планета має свої характеристики й вплив на людей. Ті якості, за які несе відповідальність та чи інша ретроградна планета, також мають зворотний вплив. Також важливу роль грає те, у якому знаку Зодіаку перебуває планета.

Меркурій несе відповідальність за комунікацію між людьми. Отже, під його ретроградним впливом техніка може виходити з ладу, не виключаються сварки. Ця планета відповідає за подорожі та інші рухи, що свідчить про те, що в дорозі можуть виникнути неприємності. Ті, хто працює у сфері торгівлі, теж таких періодів побоюються, оскільки в цьому секторі все йде шкереберть

Однак ретроградний Меркурій не здатний змінити хід подій кардинально. Він може лише зробити так, щоб бажане здійснилося повільніше. Тому астрологи рекомендують запастися терпінням.

Нагадуємо, що ілюзія з тваринами змусила перфекціоністів битися головою об стіну: "Потрібно в очі д*лбитися, щоб побачити...".

Як повідомляв портал Знай.uа, наречена в країні ліліпутів та голови молодят у келихах: весільні фото, які краще нікому не показувати.

Також портал Знай.uа писав, що креативний винахідник зміг повністю замінити пластик травою: це назавжди змінить історію.