Згідно слов'янським віруваннями різдвяні магічні замовляння мають велику ефективність, а також наділені сильною енергетикою.

Ворожіння на Різдво повинно виконуватися строго за правилами. Під час ворожіння не рекомендується схрещувати ноги і руки, щоб не допустити "перехльости" магічних каналів зв'язку.

Ворожіння і змови на Різдво

Ворожіння на свічці

Так, для ворожіння треба підпалити широку свічку і дочекатися, поки в ній назбирається багато воску, який потім необхідно перелити в блюдце з холодною водою. Фігурки, які вийдуть в блюдце, можуть розповісти про майбутнє. Зокрема, про можливі фінансові проблеми і конфлікти на роботі свідчать великі некрасиві фігурки, а ось дрібні краплі застиглого воску є знаком удачі і везіння.

Ворожіння на папері

Зім'ятий чистий аркуш паперу потрібно покласти на блюдце і підпалити. Після того, як він згорить до попелу, необхідно акуратно піднести блюдце до стіни і уважно розглянути отриману тінь, яка розповість про те, що чекає в майбутньому.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ворожіння і змови на Різдво

Заговори на гроші

Крім того, щоб привабити багатство у своє життя, можна виконати нехитрий обряд, а саме пожертвувати на Різдво в храм. Важливо віддавати гроші без жадібності, а перед пожертвою потрібно прошепотіти: "Кому церква не мати, тому я не батько". Після цього обряду в житті з'являється раптове поліпшення фінансового добробуту, причому з несподіваних джерел.

Нагадаємо, що 6 січня прийнято вживати пісну їжу, у переддень Різдва ще діє сорокаденний різдвяний піст.

Як повідомляв портал Знай.ua, якщо утриматися від прийому їжі протягом 16-18 годин, це може стати ключовим фактором для лікування різних хворобливих станів здоров'я — навіть якщо доведеться навчитися бути голодним.

Також портал Знай.ua писав, що для читачів підготували милі привітання у віршах і прозі, щоб ви змогли привітати тих, кого не зможете обійняти на це Різдво.