У Росії розгорівся скандал через цукерок, які поклали дітям в якості подарунка до новорічного набору. А солодощі виявилися не прості, а з зображенням президента Володимира Путіна. Відомо, що до складу входить горілка, імбир та перець чилі.

Фотографія цукерок з'явилася в одному з місцевих мережевих пабліків.

Такі "подарунки" місцевих жителів і насмішили, і розлютили. Під публікацією люди пишуть: "Зі смаком податків?", "Це на губернаторській ялинці дали?", "У нас взагалі з коньяком були".

Горілчані цукерки Путіна, rupor.info
Горілчані цукерки Путіна, rupor.info

"В нашій країні слово "Президент" перетворилося з номінального на конкретне і значуще. Воно стало вселяти людям повагу і визнання сили, гордість за свою країну і свого лідера. У трюфелі "Президент" ми намагаємося відобразити визначальні риси глави держави: самовладання, спокій і харизматичність виражені теплою нотою імбиру в оксамитовій трюфельній начинці, неупередженість, непередбачуваність і дотепність — в розкритій гостроті перцю чилі", - пишуть на сайті російського виробника кондитерської продукції.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також відомо, що у складі цукерок темний шоколад, вершкове масло, перець чилі, імбир, мадагаскарська ваніль і горілка "Царська Золота".

Нагадаємо, Путін терміново звернувся до Зеленського після аварії літака МАУ в Ірані.

Як повідомляв Знай.uа "Подруга Путіна" Грабар-Кітарович втратила владу в Хорватії: оголошено результати президентських виборів.

Знай.uа писав, Путін в підозрілому светрі зганьбився з дитиною, навіть Бога не побоявся: відео.