Виявилося, що пиво може збільшити груди у жінок. Такого висновку дійшли болгарські пивовари, які отримали багато відгуків про те, що вживання їхнього напою вплинуло на розміри грудей у жінок.

Повідомляється, що спочатку виробники запустили в продаж сорт пива, що містить ферменти пшениці й дріжджів. Цей сорт пива було розроблено саме як засіб допомоги мамам, що мають проблеми з годуванням дітей.

Пивоваріння
Пивоваріння

Однак згодом споживачі виявили побічний ефект від пива — ріст молочних залоз. Споживачі продукту стали візуально помічати різницю "до" і "після" вживання напою. Після цього жіночої частини любителів пива значно додалося.

Сам виробник стверджує, що інгредієнти пива натуральні, і такий спосіб збільшення грудей значно простіше пластичної операції.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Пиво, фото: fonwall
Пиво, фото: fonwall

Зазначимо, що вживання пива підвищує гормон естрогену. Естрогени, що містяться в рослинах, в даному випадку в хмелі, належать до природних фенольним сполукам. Хміль, зокрема містить фітоестроген 8-пренилнарингенин. Фітоестрогени це не гормони рослин, хоча їх так люблять називати з-за схожої структури. І в чоловічому, і в жіночому організмі виробляються стероїдні гормони — естрогени.

Нагадаємо, погода зіграє з українцями злий жарт: чого очікувати на вихідних.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні зростуть штрафи для пішоходів: скільки доведеться платити порушникам у 2020.

Також портал Знай.ua писав, що з початку 2019 року курс національної валюти щодо американського долара виріс на 19%. Це дозволило гривні стати світовим лідером за темпами зміцнення.