У п'ятницю, 10 січня, погода в Україні сильно погіршиться — майже у всіх областях будуть сильні опади. У регіонах країни йтиме мокрий сніг та дощ.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Діденко пояснила, що в Україну прийде атмосферний фронт, який принесе із собою опади й невелике потепління. Синоптик зазначила, що температура в Україні підвищиться й коливатиметься у межах 0+5 градусів.

Погода в Україні, фото: w-dog
Погода в Україні, фото: w-dog

"Циклон з центром недалеко від Данії зашле завтра, 10 січня, в Україну свій атмосферний фронт. Його дари – традиційні, дощ і мокрий сніг. Опади у п'ятницю вірогідніші на Півночі України, в західних областях, трохи зачеплять Центр, і, можливо, Харків. Значна частина Сходу і Півдня побуде без істотних опадів", - йдеться у повідомленні Діденко.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Києві 10 січня пройдуть дощі, місцями можливий мокрий сніг. Вночі очікується близько 0, а вдень до +3 градусів. Наталка Діденко додала, що в найближчі дні погода істотно не зміниться і українців чекає похмура погода, невеликі плюси, прояснення, можливий невеликий мороз.

Нагадаємо, що електромобілі "обмежили в правах" звичайні авто: в Україні запрацювали спеціальні штрафи.

Як повідомляв портал Знай.uа, кримчанин Сейтосманов загримить до катівні Путіна на 17 років: що інкримінують активісту.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.