Еротичний гороскоп на 11 січня Овен

В цей день вам доведеться навчитися говорити про свої бажання. Ваш коханий не тільки не зможе прочитати ваші думки, але і буде дуже роздратований, що йому доводиться намагатися.

Еротичний гороскоп на 11 січня Телець

Вам постійно буде хотітися зняти з себе побільше одягу. Такі ексгібіционістські бажання можна втілити, якщо попрацювати натурницею.

Еротичний гороскоп на 11 січня Близнюки

Близнюки можуть різко ополчитися на всю протилежну стать, так як вони їх просто дістануть. Всі ніби змовилися, щоб перетворити ваше життя на пекло.

Еротичний гороскоп на 11 січня Рак

Перед тим, як зробити щось важливе або ризиковане – добре подумайте про наслідки. Наприклад, якщо під час еротичного танцю з вас впаде раптово порвата панчоха – то вечір кохання може перетворитися на вечір гумору.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Еротичний гороскоп на 11 січня Лев

Влаштуйте коханому вечір відкритостей – і дайте йому можливість у фарбах згадати всі ті незабутні ночі і дні, що він колись мав задоволення провести з кимось, крім вас. Це посилить ваш зв'язок.

Еротичний гороскоп на 11 січня Діва

Друзі можуть дати дуже цінну пораду вам, щодо інтимних відносин. Прислухайтеся до них, але робіть так, як вважаєте за потрібне.

Еротичний гороскоп на 11 січня Терези

Терези можуть стати занадто боязкими через минулі невдачі і трохи незграбними. Тільки не питайте постійно партнера, чи все ви робите правильно.

Еротичний гороскоп на 11 січня Скорпіон

Щоб все пройшло в цей день просто ідеально, вам слід подбати про ваше ліжко. Постеліть нові простирадла, поставте поруч пару свічок і киньте м'які подушки.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 11 січня Стрілець

У вашому інтимному житті настануть зміни. Втім, до вподоби вони вам припадуть чи ні, а звикнути до них доведеться, хоча б ненадовго.

Еротичний гороскоп на 11 січня Козеріг

Сьогодні вам захочеться проявити сексуальну ініціативу і взяти все в свої руки. Якщо хочеться, то не бійтеся своїх бажань, а виконуйте їх. Напевно ця ініціатива сподобається не тільки вам, але і вашому партнерові.

Еротичний гороскоп на 11 січня Водолій

Якщо ви отримали балакучого коханого в цей день, то цю проблему дуже легко вирішити. Просто займіть таку позу, щоб він не зміг розмовляти.

Еротичний гороскоп на 11 січня Риби

Ви незабаром потрапите в чиєсь ліжко і дуже швидко там заснете, буквально через пару невинних поцілунків. Потрібно більше дбати про свою енергію і здоров'я, щоб зробити більше.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.