Стало відомо, що популярна північноамериканська телевізійна мережа HBO до прем'єри нового серіалу під назвою "Новий Тато" випустила відеоролик з перерахуванням семи смертних гріхів одного з головних героїв, а саме Папи Пія XIII, він же Ленні Белардо, якого грає британський актор театру та кіно Джуд Лоу.

Телесеріал Новий Тато

Так, в цьому ролику з'являються кадри з першої частини серіалу "Молодий Тато", так і його продовження, в якому після того, як Пій XIII впав у кому, престол переходить до Іоанна Павла III (Джон Малкович).

Також у новому телесеріалі з'являться американський рок-співак Мерилін Менсон і американська актриса Шерон Стоун.

Слід зазначити, що телешоу складається з дев'яти епізодів, які були зняті Паоло Соррентіно.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, що 12 січня відсвяткував свій День народження відомий український актор і товариш президента України Станіслав Боклан.

Як повідомляв портал Знай.ua, американська телевізійна мережа HBO опублікувала рекламу The HBO Box – картонної коробки, в якій можна ховатися від сусідів по кімнаті і дивитися серіали.

Також портал Знай.ua писав, що в прокат виходить комедія "Мої думки тихі" Антоніо Лукича. Згідно з сюжетом, зазнавши безліч невдач як у роботі, так і особистого життя, молодий звукорежисер з української столиці Вадим отримує шанс почати все спочатку.