Еротичний гороскоп на 14 січня Овен

Вам потрібно дозволити собі повністю розслабитися в ліжку. Ні про що не думайте і просто насолоджуйтеся задоволенням. Саме такий секс вам потрібен у цей день.

Еротичний гороскоп на 14 січня Телець

Тельці зрозуміють, що навіть враховуючи те, що інтимні стосунки не ідеально складаються з партнером, вам все одно хочеться їх продовжувати.

Еротичний гороскоп на 14 січня Близнюки

Вам варто бути уважніше, так як ваші еротичні дії в ідеалі повинні відповідати настрою партнера. Тільки так ви підберете потрібні інтимні ласки.

Еротичний гороскоп на 14 січня Рак

Такий випробуваний прийом, як еротична білизна, і сьогодні спрацює безвідмовно. Тому скасуйте всі свої справи, якими б важливими і терміновими вони не були, і замість них заплануйте похід в відповідний магазин.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Еротичний гороскоп на 14 січня Лев

Якщо вам здалося, що день погано підходить для сексу, то краще від нього відмовитися, навіть якщо явних перешкод не видно. Це вам говорить ваша інтуїція.

Еротичний гороскоп на 14 січня Діва

Зірки радять вам усамітнитися з коханим в номері готелю. Тільки така проста зміна обстановки допоможе вам перенести стосунки на новий рівень.

Еротичний гороскоп на 14 січня ТЕрези

Терезам рекомендується нині суворе утримання. І це відноситься не тільки до сексу. Це зможе підсилити вашу подальшу чуттєвість.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 14 січня Скорпіон

Вам так сильно хочеться свята і подарунків, ось тільки цей період закінчився. Якщо не можете терпіти ще місяць, то зробіть собі еротичне свято.

Еротичний гороскоп на 14 січня Стрілець

На вашому оголеному тілі будуть краще виглядати ювелірні прикраси. Ефект навіть від біжутерії буде приголомшливим.

Еротичний гороскоп на 14 січня Козеріг

Сьогодні ваш коханий може всіляко показувати свої інтелектуальні здібності і хвалитися ними. Головне, щоб ці спроби самоствердитися не заважали вам отримувати еротичне задоволення.

Еротичний гороскоп на 14 січня Водолій

Для вас в цей день більше підійде письмове спілкування. І зовсім не тому, що ви погано виглядаєте, а просто це зможе збудити вас найбільше.

Еротичний гороскоп на 14 січня Риби

Незвичайні ідеї про можливий секс і в цей день будуть відвідувати вашу голову. Але вам буде хотітися звичайного стандартного сексу без світла, під ковдрою.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.