Лікар-дієтолог Ірина Торопигіна дала просту пораду, як їсти та при цьому не хвилюватись щодо збереження власної фігури, повідомляє lenta.ua.

В першу чергу, за словами дієтолога, потрібно вживати грейпфрут. Він забезпечить нормальний рівень інсуліну, прискорить обмін речовин та є жовчогінним засобом. Також варто додавати до страв трохи кориці. Ця приправа нормалізує рівень глюкози в крові та забезпечує почуття ситості. А якщо потрібно скинути декілька зайвих кілограмів, варто їсти імбир, який стимулює утворення корисних ферментів, які покращують процес засвоєння їжі.

Правильне харчування, фото 24 канал
Правильне харчування, фото 24 канал

Також варто не забувати про те, що їсти найкраще часто, але невеликими порціями. Крім того, фахівець дала стару та добре відому пораду — рахувати калорії.

Нагадуємо, що медики також дали декілька порад щодо того, як зберегти зір тим, хто багато працює за комп’ютером.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", голодування рятує життя, потрібно протриматися всього кілька годин: як "видалити" все зайве і відчути себе здоровим.

Також "Знай.ua" писав, що створено універсальний засіб від старості, запускають просто в мозок: подробиці революційного відкриття.