Молода дівчина ледь не осліпла після невдалого нарощування вій — їй приклеїли вії просто до ока.

19-річна Лейні Палмер відповіла в соціальній мережі на оголошення стати моделлю для косметичного салону. Після цього їй запропонували безкоштовне нарощення вій з умовою, що процедуру проведе стажер. Закінчилося все тим, що Лейні не лише позбулася своїх власних вій, а й ледь не осліпла. Свою сумну історію дівчина розповіла виданню ТheSun.

Після того, як дівчина погодилась на безкоштовну процедуру, вона прийшла в салон, де пройшла патч-тест, який виявив у неї алергію на клей для вій. Лейні сказали, що будуть використовувати для нарощування іншу речовину.

Та як тільки стажер розпочала процедуру, дівчина відчула, що її очі сильно печуть. Лейні зізналась, що біль був на стільки сильним, що їй здавалось, що косметолог заганяє їй в очі голки.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

″Я три рази говорила їй, щоб вона зупинилася, тому що це було дуже боляче″, - розповіла Лейні.

Після закінчення процедури очі дуже сильно пекли. Керівництво салону запропонувало дівчині прибрати наклеєні вії, але їй було на стільки боляче, що вона побоялась піддаватись ще якійсь процедурі і відправилась додому.

″В той момент я не хотів, щоб хтось ще торкався моїх очей, мені було так боляче, тому я сказала, що піду додому і повернуся на наступний день, коли очі заспокояться, щоб зняли вії, але ставало все гірше″, - розповіла Лейні.

Роздивившись себе дома у дзеркало, дівчина побачила, що їй приклеїли штучні вії не до її натуральних, а просто до живого тіла ватерлінії ока.

″ Я знала, що це неправильно. Я пішла у ванну, щоб змити їх, але побачила, що вії прилипли до мого ока. Мої очі ніби царапались маленькими голочками. Я б нікому не побажала пережити те, що тоді відчувала я″.

Лейн подзвонила у службу допомоги, де їй порадили відразу їхати просто у лікарню.

В лікарні промили очі дівчини, щоб видалити клей. Лікар сказав, що їй пощастила, що вона не втратила зір, а лише її очні яблука були трохи подряпані.

Штучні вії довелося видаляти разом з натуральними. Так, в результаті такого ″нарощування″ дівчина залишилася взагалі без вій.

″Мої очі все ще дуже чутливі. Де мої вії? Вони все ще не відросли повністю. Раніше у мене були гарні довгі вії, але я їх позбулась. Тепер вони короткі і я вже ніколи не поверну свої″.

Нагадаємо, раніше ми писали про косметичні процедури, які ні в якому разі не можна робити влітку.

Як повідомляв портал Знай.ua, косметична процедура перетворила дівчину на чудовисько

Також Знай.ua писав, як косметика може нашкодити дітям