В гонитві за красою дівчина погодилася на проведення косметичної процедури не звертаючи увагу на неправильну дезінфекцію. У результаті вона опинилася на лікарняному ліжку і тепер переконує всіх не повторювати її помилок. Цю історію розповіло видання Metro.

Губи 23-річної медсестри Біллі Рукрофт стали вдвічі більші за розміром після стандартної косметичної процедури. За 120 фунтів вона запросила додому косметолога.

Фахівець не церемонився з дівчиною, не обробивши інструменти він вколов наповнювач в губи клієнтки прямо посеред вітальні і покинув будинок. Вже через півгодини Біллі зрозуміла, що коїться щось недобре.

"Мої губи збільшилися настільки, що стали виглядати так, ніби збиралися лопнути. Верхня губа була величезною, а нижня — торкалася підборіддя. Я була як людина-слон", — клієнтка розповіла надомному косметологу.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Косметолог запевнила, що різке розпухання губ — нормальна реакція. Швидше за все, це алергія на знеболюючий крем, який використовувався перед ін'єкціями.

Однак, сама Біллі впевнена, справа не в цьому, адже раніше у неї ніколи не було реакції на анальгетики.

Дівчина відчула страшний біль від розтягнулася шкіри, потім почали боліти шия, щелепа і горло. Кілька селфі з результатами процедури жінка відправила своему косметологу. Та зізналася, що раніше не бачила нічого подібного, і порадила звернутися до лікарів.

Біллі негайно відправилася в клініку. Дворічна донька Біллі не впізнала свою маму, коли проводжала її до лікаря.

"Вона була трохи налякана і просто дивилася на мене", — розповіла жінка.

У лікарні було ще гірше, Біллі не змогла пояснити, що з нею сталося. До того моменту губи розпухли настільки, що дівчина не могла розмовляти.

Через сім годин очікування нещасної жертви косметолога нарешті зробили уколи стероїдів і ввели знеболююче.

Лише на наступний ранок їй стало легше, і опухлість пішла. І хоч губи зменшилися в розмірі, вони продовжували сильно хворіти. Порвалася шкіра звисала клаптями.

"Через деякий час губи знову повернули колишній вигляд, ніби я ніколи не збільшувала їх. Але я як і раніше виглядала як хом'як, тому що на щоках був набряк", — розповіла Біллі.

Жінка поділилася своєю історією, щоб дівчата, які вдаються до такої процедури, були більш уважні і обережні. Перш ніж вносити якісь зміни і колоти своє обличчя, переконайтеся, що все стерильно і безпечно.

Нагадаємо, у домініканському селі дівчата в 12 років перетворюються на хлопчиків. Генетики розкрили таємниці унікального феномена.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в деяких селах маленькі дівчатка змушені виконувати подружній борг.

Також "Знай.uа" писав, близнята витратили на пластику величезні гроші, і тепер шкодують про це.