В Індії сталося незрозуміле, одна з кіз народила ягня з дуже страшною мордочкою, яка може нагадати сумне людське обличчя. Проте місцеві жителі прийняли мутанта за священну тварину, образ цієї тварини — знак божественної сили. Відомо, що козеня народилося у Раджастані і господар швидко зробив його відомим.

Про це унікальне козеня стало відомо завдяки його господареві, який опублікував знімки в мережі. Пише видання Mirror.

Козеня-мутант, фото: mirror
Козеня-мутант, фото: mirror

Експерти вважають, що людське обличчя у цієї тварини — результат генетичної мутації, через яку розвинулася циклопія. Через таку вроджену деформацію частина черепа не розвинулася, а очні яблука стали незвичайними.

Розповімо нашим читачам кілька цікавинок: в індуїзмі корову, мавпу, змію, слона і тигра вважають одними з п'яти найсвятіших тварин. Тим не менш, козли теж згадуються у Ведах, індуїстських релігійних текстах, як важлива худоба.

Нагадаємо, львів'ян небезпечна хвороба косить, запанікували навіть медики: вірус-мутант.

Як повідомляв Знай.uа "Як у мутанта": Волочкова в купальнику раптово показала свої кокоси.

Знай.uа писав, батончик з "подарунком": популярний супермаркет ледь не відправив жінку в лікарню, дивом врятувалася.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще