У Росії пройшла секретна нарада з генетиками щодо обговорення експериментів в області створення генномодифікованих людей. Нараду провела донька президента РФ Володимира Путіна Марія Воронцова.

Про це розповів журналіст та політичний експерт Іван Яковина.

"Як вважає російський лікар Ребриков, люди все одно прийдуть до створення мутантів. Питання лише в тому, хто це зробить першим, і як швидко ця технологія стане загальнодоступною. За деякими даними, такі досліди йдуть вже зараз", – заявив Яковина.

Марія Воронцова

За словами експерта, Марія Воронцова вислухала науковці, однак остаточного рішення вона не прийняла. Ймовірно, розпочинати роботу чи ні у цій сфері, буде вирішувати Путін. Яковина також додав, що після втілення у життя задуманого на землі може початися диктатура людей-мутантів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Путін
Володимир Путін

"Це загрожує поділом людей на дві дуже різні раси, але вже не за кольором шкіри. Я боюся, що в цьому випадку на Землі з’явиться зла диктатура ідеальних людей-мутантів, які будуть ставитися до інших як до брудних і неповноцінних рабів. Для більшості людей це звучить жахливо, але для Володимира Путіна – просто відмінно. Тому, я думаю, він дасть зелене світло дослідженням в цій області, щоб наблизити появу повного жаху і несправедливості, від яких холонутиме кров", – підсумував Яковина.

Нагадаємо, що Путін запустив таємний підрозділ "нишпорок" у Європі: до чого тут "Новичок" та отруєння Скрипаля.

Як повідомляв портал Знай.uа, 9-річного хлопчика звинуватили у масових вбивствах: спалив живцем бабусю і трьох дітей.

Також портал Знай.uа писав, що "Жаль, що є тільки 12 місяців": рятувальники знялися в гарячій фотосесії, не можна відвести погляд.