Австралійські рятувальники, як і минулого року, випустять кілька нових календарів на 2020 рік. Цього разу напівоголені пожежники сфотографувалися із різноманітними тваринами: від милих кошенят і цуценят до коней.

Нагадаємо, що вперше рятувальники Австралії об'єдналися ще в далекому 1993 році. Було зроблено це заради дітей, які отримали важкі опіки. М'язисті хлопці вирішили зібрати гроші на лікування за допомогою відвертих фото. Пізніше вони стали допомагати ще й притулкам для тварин.

Як відзначається, тираж видання складає всього кілька тисяч, щоправда, розкуповується блискавично, адже у календаря є шанувальники по всьому світу. І воно не дивно чому, бо від майже голих хлопців просто неможливо відвести очей.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І зауважимо, що це реальні пожежні, які кожного дня виїжджають на виклик. У соцмережі вже знайшлось чимало прихильниць австрійських пожежників.

Підкреслимо, що гроші від продажу календарів традиційно підуть на благодійність.

[embed]https://www.facebook.com/maechka.book/posts/1180902178774828?__xts__

Нагадаємо, раніше повне викриття: молодий чоловік 55-річної Лоліти Мілявської завів роман з ефектною брюнеткою.

Також Знай.uа писав, що нахабні єноти-гуляки влаштували переполох на весіллі: гості у захваті, навіть тамада не потрібен.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що на весільну фотосесію пробрався хижак: перелякав усіх, але подарував незабутні кадри.