В американському штаті Іллінойс 9-річну дитину звинуватили у вбивстві 5 чоловік і трьох підпалах. Як повідомляють місцеві ЗМІ, 6 квітня хлопчик скоїв підпал у трейлері, через що загинули 34-чоловік і 69-річна жінка, двоє 2-річних дітей і один новонароджений малюк.

На думку слідчого, дитина скоїла злочин свідомо, хоча довести це буде досить складно. За його словами, важко сказати, чи розумів 9-річний хлопчик наслідки своїх дій.

Незважаючи на те, що за законом дітей до 10 років заборонено затримувати, злочинця судитимуть і дадуть адвоката. Він не може підпадати під кримінальну відповідальність, тому максимальна міра покарання для нього - випробувальний термін. Американські правоохоронні органи зазначили, що даний випадок є безпрецендентним.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще
Нагадаємо, розслідування загибелі дитини під Києвом наближається до розв'язки.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Києві з каналізації виловили труп чоловіка.

Також Знай.ua писав, у Дніпрі спалахнула лікарня, відео за крок від трагедії.