Цей день вважається одним із самих складних в місячному циклі, так як місяця практично не видно, а такий час без його світла не вважається хорошим. Для того, щоб врівноважити цю темряву і захиститися від чужих енергій, залиште вдома яскраво горіти світло і не залишайте жодного темного кута. Можете запалити не тільки електричні вогні, але і свічки, найкраще допоможуть вам у цьому саме церковні. Приміщення слід окурити багульником, а самому уникати темряви. Також варто обмежувати себе в плотських радощів у вигляді їжі або сексу.

Головні рекомендації дня

Вас можуть оточувати у цей день настирливі люди, які постійно лізуть в душу, але всередині них порожньо настільки, що аж гул йде. Вони тільки будуть пити з вас соки, тому женіть їх подалі від себе. Перед сном треба обов'язково піти в душ. Є один метод, щоб змити все погане від цього дня – уявіть, що вода в душі змиває з вас цю погану енергію.

Місячний календар на січень

Плани будувати не бажано, навіть в голові. Не починайте нових справ, а займіться звичайними справами на кожен день. Буде просто чудово, якщо ви займетеся будинком. Ні в якому разі не вірте чужим обіцянкам і різним чуткам. Навіть якщо людина не хотіла вас обманювати, вона може зробити це випадково під впливом неприємного дня. Також будьте обережні, не тільки під час важливих справ, але і в звичайний час, навіть переходьте вулицю з великою обережністю.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Вплив на основні сфери

Для роботи і досягнень у кар'єрі цей день погано підійде. Особливо неприємним він буде для вас в тому випадку, якщо у вас свій бізнес. Будь-які переговори відкладіть, а можете час витратити тільки на відпочинок. Якщо ви почнете щось робити сьогодні або ж спробуєте закінчити, то за рахунок одного дня пустите нанівець всі свої зусилля.

Місячний календар, фото:  tehnot com
Місячний календар, фото: tehnot com

Щоб цей день не завдав сильної шкоди вашому здоров'ю, слід очищати організм, а перед сном випийте побільше води. До речі про сни, вони можуть бути неприємними, але навряд чи збудуться. У відносинах з людьми може бути багато неприємних моментів, так як їм буде важко тримати емоції при собі. Самі теж тримайтеся золотої середини, щоб не зіпсувати відносини. А весілля на сьогодні краще взагалі не планувати і вибрати для нього інший день.

Як повідомляв Знай.uа, синоптик розповіла, коли прийде потепління.

Також Знай.uа писав, Україна перетворюється на фільм жахів, вже з'явилися фото.

Нагадаємо, свинячий грип знову в Україні і він дуже небезпечний.