Відома американська кантрі-співачка Доллі Партон запустила в соціальні мережі крутий флешмоб, що показує, як люди насправді поводять себе в різних соцмережах.

До речі, що до цього челленджу приєдналися десятки знаменитостей з усього світу. Також у ньому беруть участь тисячі інших користувачів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Так, для участі потрібно створити колажі з чотирьох фотографій, які показують, як ви хочете виглядати в різних соцмережах. Найчастіше для цього використовують діловий LinkedIn, сімейний Facebook, Instagram, в якому люблять хвалитися, і Tinder, де люди часто намагаються спокусити когось.

Нагадаємо, що автор і натхненник благодійного флешмобу під назвою "Ice Bucket Challenge" Пітер Фрейтс помер від бічного аміотрофічного склерозу на 34 році життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі поширюється "челлендж зі стільцем" (chair challenge), який доводить, що у чоловіків не завжди є фізична перевага над протилежною статтю.

Також портал Знай.uа писав, що хлопець багато місяців монтував зміни в мультику "Спляча красуня", щоб зробити пропозицію коханій.