Співголова організації "Авто Євро Сили" Олександр Чернявський закликав українців до флешмобу, спрямованого на розв'язання питання із розмитненням автомобілів на єврономерах.

Відповідне звернення із закликом писати прохання Олексію Гончаруку активіст розмістив на своїй сторінці у Facebook.

"Увага!!! Флешмоб до Прем’єра та Уряду "за Доступне Розмитнення". Шановний Олексій Гончарук — Прем'єр-міністр України, прошу Вас посприяти щоб Кабінет Міністрів України якомога швидше надав Комітету Податкової та митної політики ВРУ свої висновки по проектам законів № 2342 та № 2345, автором яких є Народний Депутат України Олексій Ковальов" Олександр Черняхівський

Розмитнення авто на єврономерах, фото: Уніан
Розмитнення авто на єврономерах, фото: Уніан

Олександр Чернявський пропонує автовласникам "євроблях" написати повідомлення українському прем'єру Олексію Гончаруку із проханням посприяти, щоб Кабінет Міністрів України не затримував надання Комітету Податкової та митної політики ВРУ своїх висновків по проектах законів щодо розмитнення.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чернявський закликав написати у приватні повідомлення Прем’єру, а опісля — опублікувати на своїй сторінці у Facebook скріншот звернення і відмітити тегом Олексія Гончарука у тексті посту. Скріншоти звернень співголова "Авто Євро Сили" просить розміщувати також у коментарях під його дописом.

Варто відзначити, що українці відгукнулися на пропозицію Чернявського і взяли участь у флешмобі — під його дописом у соціальній мережі почали з'являтися скріншоти.

Пост Олександра Черняхівського, скріншот: Facebook
Пост Олександра Черняхівського, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше шахраї відкрили полювання на євробляхерів

Як повідомляв портал "Знай.ua", штрафи за євробляхи в Україні можуть подорожчати майже у 280 разів

Також "Знай.ua" писав, що у євроблях в Україні починається нова ера, депутати приголомшили новим законом