У Фейр-Хейвені, штат Вермонт, США нубійський козел Лінкольн і поліцейська вівчарка Семмі балотуються в мери міста. Вибори відбудуться 3 березня.

Так, 4-річний козел керував Фейр-Хейвеном протягом року. На минулих виборах він випередив свого головного суперника – поліцейського пса.

Цікаво також, що голосування в місті з населенням 2500 людей, де немає мера, платне. За можливість проголосувати люди платять 1 долар. У минулому році 200 доларів пішли у фонд будівництва дитячого майданчика.

козел Лінкольн

Місцева поліція знову виставила кандидатуру пса Семмі на посаду мера, так як він славиться у голоді своїми службовими подвигами та участю в громадському житті.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У минулому році в жартівливих виборах взяло участь 16 кандидатів. Серед них, крім козла Лінкольна, були собаки, коти і навіть миша-піщанка.

собака Семмі

Нагадаємо, що на початку травня 2019 року Дональд Трамп наказав тодішньому раднику з нацбезпеки США Джону Болтону допомогти в тиску на Україну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дональд Трамп сильно здивувався, коли дізнався про те, що в Україні є великі поклади нафти.

Також портал Знай.uа писав, що 31 січня президент України Володимир Зеленський зустрівся з державним секретарем США Майком Помпео.