Старі речі зберігаються у кожній оселі дуже трепетно. Особливо якщо вони приправлені щедрим побоюванням: "А раптом знадобляться?"

1. Обгортковий папір і декоративні пакети. У них колись принесли приємні подарунки, і це було здорово, але ж порожня тара не здатна нескінченно радувати.

2. Непотрібні візитні картки. Навіщо їх зберігати, якщо відсутня щире бажання підтримувати з власниками довгострокові відносини?

3. Квитки, картки, проїзні квитки, рахунки. Все це відвертий непотріб. Враження від чудової поїздки краще зберігати у серці і в душі.

4. Одяг. Якщо плаття висить в гардеробі не одну п'ятирічку – можливо, прийшов час з ним розлучитися? Речі у гарному стані правильніше віддати нужденним.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

5. Газети і журнали. Перевірено - їх ніхто і ніколи періодично не перечитує. Спокійно можна відправити на макулатуру.

6. Косметику. Засобами, у яких закінчився термін зберігання, користуватися небезпечно. Це загрожує можливими алергічними реакціями.

7. Ліки, у яких вийшов термін придатності. Користі вони не принесуть, а от нашкодити можуть серйозно.

8. Недійсні документи. Добре б тримати в порядку хоча б те, що дійсно потрібно постійно, а ящики від непотрібного краще звільнити.

9. Ручки, які не пишуть. Вони і далі будуть писати, та й навряд чи у них такий вигляд, що здатний прикрасити інтер'єр.

10. Постільна білизна. Якщо простирадла і наволочки протерлися, і спати на них неприємно, не слід забивати ними полиці шаф "на чорний день". Не закликайте неприємності, сподівайтеся на краще, частіше радуйте себе.

11. Одеколони, лосьйони, парфуми, туалетну воду, дезодоранти, засоби для гоління після закінчення терміну використання. Така продукція шкідлива для шкіри.

12. Інструкції для домашньої побутової техніки. Напевно після покупки ви вже навчилися користуватися нею.

Нагадаємо, 100 пропозицій покохатися для українців, в ООН вигадали, як зачарувати партнера: "Вжаримо?"

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.