FurnishHome пропонує заглянути в свою шафу та переконатися, що одяг не говорить про сором'язливість.

Колір

Так, невпевнена в собі жінка має в основному темні та сірі кольори в своєму гардеробі. Саме таким чином вона намагається злитися з натовпом і не привертати до себе уваги.

Негабаритний одяг

Симпатичні дівчата не рідко бувають невпевненими в своїй зовнішності. Зокрема, жінки з гарною, пишною фігурою часто вважають себе занадто товстими, що змушує приховувати тіло під мішкуватим негабаритним одягом.

Мамин стиль

Деякі покладаються на модний смак своїх матерів, і в цьому немає нічого поганого, але до певного віку. Якщо жінці вже за 40 і вона все ще виглядаєте, як власна мати, то слід переглянути свій гардероб.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Немає золотої середини

Звичка одягатися занадто просто або, навпаки, використовуючи занадто яскраві аксесуари та макіяж, теж говорить про невпевненість. Ті, хто утримується від яскравого стилю, в черговий раз намагаються злитися з натовпом.

Жінки, які надягають все, що у них є, роблять все можливе, щоб показати, що у них немає проблем з самооцінкою. І це теж ознака невпевненості.

Слід зазначити, що у світі мало людей, які можуть любити і приймати себе зі всіма реальними і уявними недоліками. Тільки непевність змушує с'ежіваться і намагатися стати ще більш непомітними.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер виклала в мережу жаркі кадри з фотосесії для Playboy.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кортні Кардашян поділилася незвичайним фото, на якому з'явилася в стильному діловому образі.

Також "Знай.ua" писав, як виглядали зірки на початку своєї кар'єри і який вигляд мають зараз.