Еротичний гороскоп на 11 лютого Овен

Головними для вас в сексі будуть слова про почуття та емоції. Якщо ж ви не почуєте жодного компліменту, то точно залишитеся не задоволені.

Еротичний гороскоп на 11 лютого Телець

Додайте трохи індійської культури в свій зовнішній вигляд, а також використовувати аромати сандалу і лотоса. Це зможете зробити ваше сексуальне життя дуже цікавим.

Еротичний гороскоп на 11 лютого Близнюки

В цей день ваш партнер може згадати про свої дитячі роки, шкільні дискотеки і прогулянки за ручку. Що ж, це може стати чудовою прелюдією.

Еротичний гороскоп на 11 лютого Рак

Влаштуйте собі «шатро насолод». Просто періодично, не поспішаючи, отримуйте задоволення і доставляйте його. А в перервах можете попити чаю та поїсти виноградик.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Еротичний гороскоп на 11 лютого Лев

Відкиньте всяку прісність, краще пекти сильніше червоного перцю або бути кисліше лимона. Втілюйте всі свої смаки у вашому інтимному житті.

Еротичний гороскоп на 11 лютого Діва

Вам може здатися, що під час сексу ви з коханим намагаєтеся досягти різних речей. Зробіть правильні висновки з цієї ситуації.

Еротичний гороскоп на 11 лютого Терези

Ви можете згадати про своїх колишніх партнерів і навіть порахувати їх. У будь-якому випадку, ця цифра змусить вас змінити ставлення до сексу.

Еротичний гороскоп на 11 лютого Скорпіон

Досить проводити час в одному і тому ж місці. Побудьте в іншій обстановці і навчіться відпочивати з коханим. Це допоможе підтримати ваше збудження.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 11 лютого Стрілець

В цей день для вас навряд чи підійдуть довгі прелюдії, так як ви будете хотіти тільки перейти до справи і швидше. Не ображайтесь на партнера при будь-яких розкладах.

Еротичний гороскоп на 11 лютого Козеріг

У вас будуть дуже чутливими ноги і особливо стопи. Тому під коліном вас краще не чіпати – буде лоскотно. А ось стопам можна було б і зробити масаж.

Еротичний гороскоп на 11 лютого Водолій

Над вами можуть не раз пожартувати під час любовної гри. І це буде дуже прикро. Природно, у сексі ви можете тільки дочекатися його закінчення і не більше.

Еротичний гороскоп на 11 лютого Риби

Якщо хочете домогтися близькості від потенційного партнера, тоді поспішіть. Інакше зазнаєте прикрої поразки і залишитеся біля розбитого корита.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua Польща вирішила змінити міграційну політику. Українці можуть збирати валізи і їхати геть.

Також Знай.ua писав, аферисти придумали новий спосіб обманювати людей, будьте обережніше біля банкомату.

Нагадаємо, отримувачів субсидій ще раз перевірять на те, заслуговують вони пільги чи ні.