Переможцем конкурсу Лондонського музею природознавства LUMIX People's Choice Award став британець Сем Роулі, який сфотографував бійку мишей за кинуту крихту в метро.

Про це повідомляється на сайті музею.

За знімок «Сварка на станції» він отримав звання найкращого фотографа дикої природи за версією глядачів.

Як пише PetaPixel, Роулі розповів, що протягом тижня кожен вечір проводив кілька годин на різних станціях метро, щоб дочекатися гарного кадру.

Сварка на станції

Сподіваюся, знімок показує, що несподівану драму можна виявити в самих повсякденних частинах міського середовища – зазначив він

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Для користувальницького голосування організатори конкурсу відібрали 25 кращих знімків з 48 тисяч заявок зі 100 країн. І саме бійку мишей в лондонському метро назвали найкращим фото дикої природи у 2019 році.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, які квіти не можна дарувати на День Святого Валентина і чому

Також "Знай.ua" писав, в мережі стає популярним новий челендж #broomchallenge, за умовами якого потрібно зняти і викласти в соцмережах фото віника, що стоїть вертикально без підтримки.