У День святого Валентина почуття самотності у тих, хто зустрічає свято без пари, особливо загострюється. Це може призвести до низки непередбачуваних рішень – на зразок дзвінка людині, спілкування з якою вже припинилося.

Не будьте самокритичними

Коли людина на самоті у найромантичніший день року, вона може прийти до висновку, що з нею щось не так. Однак критикувати себе – погана стратегія. Краще запитати себе: "Що б я порадив другу в подібній ситуації" і застосувати ці поради до себе.

Не фокусуйтеся на негативі

Незалежно від того, чи романтизируете ви минулі стосунки, чи передбачаєте погані наслідки для майбутніх, не думайте в негативному руслі. Щоб відволіктися, зателефонуйте близькому другу і поговоріть на звичайну тему, або займіться проектом, на який не знаходили раніше час.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

День святого Валентина, фото: freepik
День святого Валентина, фото: freepik

Будьте вдячними

Згадайте все, за що можна сказати дякую, щоб нагадати собі, що самотність на День святого Валентина – це зовсім не кінець світу. Приділіть увагу людям, яких ви вже маєте в своєму житті. Ймовірно, це хороші колеги, любляча сім'я та близькі друзі.

Заплануйте корисні події

Якщо не запланувати що-небудь на День закоханих, дні, що йому передують, можуть бути наповнені зайвими переживаннями, а 14 лютого ви проведете вдома за улюбленим серіалом. Краще заплануйте зустріч з друзями або зробіть щось корисне.

Дівчина бігає
Дівчина бігає, joinfo.ua

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як зробити валентинку своїми руками: покрокова інструкція.

Як повідомляв портал Знай.uа, зоопарк Сан-Антоніо запустив спеціальну акцію для всіх, кого кинули перед Днем закоханих.

Також портал Знай.uа писав, які квіти можна дарувати на День Святого Валентина і чому.