Френкі вирішила втілити в життя мрію багатьох дітей, які читаючи в дитинстві казки про русалок, мавок, та принцес, хотіли бути схожими на них і відростила собі волосся, як у Рапунцель. Правда, є нюанс: вона їх не миє вже 20 років.

Френкі вирішила не стригти волосся ще з 6 років. Досить юний вік для прийняття рішень, але, мабуть, батьки дівчинки не заперечували.

Довгі густі волосся - це безумовне прикраса. Але коли вони стають занадто довгими, доглядати за ними проблематично. На миття і висушування йде дуже багато часу. Коли Френкі виповнилося 13, вона вирішила відмовитися від миття взагалі. Знову дивне рішення, але дуже скоро дівчина зрозуміла, що воно виявилося правильним.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Перші дні все було жахливо - шкіра голови зудела, волосся були жирними біля коріння і відверто неохайними. Але далі, за словами Френкі, все почало приходити в норму. Мабуть, відсутність впливу шампунів змінило процес вироблення шкірного сала. Волосся перестали бруднитися, і ні свербіння, ні лупа дівчину не турбують. Дівчина вважає, що для волосся досить харчування, яке постачає їм її власний організм.

Зараз волосся Френкі досягають двох метрів. Вони вже торкаються землі, через що часто плутаються на кінцях. Їй доводиться розчісувати їх по 2 години на день.

Думки оточуючих щодо волосся Френкі розділилися. Довжина багатьом здається неймовірною, але далеко не всі визнають, що це красиво. Що ж стосується відсутності миття, то на фотографіях волосся дівчини і справді не здаються жирними або брудними. Саме тому деякі скептики сумніваються, що вона і справді їх не миє.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше астрологи назвали зодіакальних щасливчиків у лютому

Як повідомляв портал "Знай.uа", хвиля магнітних бур очікується скоро

Також Знай.uа" писав, що найбільший айсберг в світі виходить у відкритий океан.