Як відомо, мода завжди циклічна. У цьому році дизайнери пропонують згадати лихі 90-ті, коли панували буйство кольорів, безрозмірні балахони, експерименти зі стилем і незвичайні поєднання.

Орнамент

Всі пам'ятають светри з дивними візерунками й написами хоча б на фотографіях з тих часів. Так, вони не зовсім симпатичні, але зате дуже затишні, теплі і актуальні.

Шовк

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Практичність і елегантність – ось що, найімовірніше, привернуло тоді увагу дівчат до білизняного стилю: незважаючи на завантаженість, знаменитостям хотілося завжди виглядати привабливо. І саме це теж цінують сучасні модниці.

Анімалістичні принти

В 90-ті були вкрай популярні принти з "пітона", "зебри" і "леопарда". Якщо нещодавно одяг зі звіриними малюнками вважався мало не ознакою несмаку і вульгарності, то зараз він переживає друге народження. До речі, зверніть увагу на коров'яче забарвлення, що також є привітом з 90-х.

Аксесуари для волосся

Шпильки з перлами, оксамитові резинки, пластикові обідки у лихе десятиліття були майже у кожної дівчини. Зовсім недавно модні критики сміялися над цими аксесуарами, а сьогодні знову співають їм дифірамби.

Варений денім

Джинси-варенки з'явилися ще в 80-х, але справжній бум на них стався саме в 90-ті. Зараз речі з вареного деніму популярні як ніколи: і навіть імениті дизайнери не залишилися осторонь від цього, здавалося б, прояву вуличного стилю.

Шкіра

Так-так – шкіра знову в тренді! Спідниця з цієї тканини виглядає куди цікавіше, ніж та сама модель з трикотажу або поліестеру. Не бійтеся переборщити: одягатися з ніг до голови в шкіру тільки вітається.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Ukrainian Fashion Week показали, що носити восени-взимку 20/21.

Як повідомляв портал Знай.uа, Жан-Поль Готьє придумав веганський гардероб для Грети Тунберг.

Також портал Знай.uа писав, як виглядали красуні в 90-ті – жодного силікону, собачок у сумках та їжі в Instagram.