Невідома істота величезного триметрового зросту біля аеропорту Хамберсайд посіяло паніку в англійському графстві Норт-Лінкольншир. Про це пише The Hull Daily Mail.

Співведучий подкасту Царство Надприродного МакФинч розповів історію, що зустрівся з істотою біля аеропорту Хамберсайд. Він зазначив, що воно було дуже темним, до того ж йому було складно його розглянути.

Проте він став не єдиним свідком містичного істоти. Силует, який був схожий на привид помітили також літні подружжя.

На наступний день МакФинч знайшов на місці зустрічі зі створінням ноги оленя. Знімок вийшов нечітким з-за того, що людина робила його зі свого автомобіля. Йому було страшно виходити з салону.

"Деякі стверджують, що це витівки браконьєрів. Так, можливо, але навіщо їм зупинятися на трасі і забивати свою здобич?", - обговорили провідні в подкасті.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, де найчастіше живуть привиди і як вони виглядають.

Як повідомляв Знай. ua, у бійні Нових Санжар побачили привид Януковича.

Також Знай. ua писав, що прокляті щогли корабля-примари прибило до священної землі, радари сходять з розуму.