Гороскоп на 1 березня Овен

Ви занадто любите балансувати на лезі бритви. Сьогодні в цьому не буде ні найменшої необхідності, так що злазьте. День взагалі обіцяє бути мирним і небагатим на події.

Гороскоп на 1 березня Телець

Сьогодні найбільшим пріоритетом повинні користуватися ваші особисті справи, особливо ті, що стосуються ніжних почуттів. Все інше почекає, на вас навіть не дуже образяться.

Гороскоп на 1 березня Близнюки

Сьогодні справи, пов'язані з фінансовими питаннями будуть настільки легко піддаватися дозволом, що їх можна вважати незначними. Однак такими вони не є, і нехтувати ними ні в якому разі не слід.

Гороскоп на 1 березня Рак

Не треба вважати будь-яку проблему особистої, у іншому випадку ваше життя може перетворитися в дуже реалістичне подобу нічного кошмару. Вам слід трохи відпочити і розібратися, на що ви можете вплинути, а де ви безсилі.

Гороскоп на 1 березня Лев

Сьогодні у вас з'явиться шанс відновити колись спалений міст. Не поспішайте від нього відмовлятися.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп, фото: pixabay
Еротичний гороскоп, фото: pixabay

Гороскоп на 1 березня Діва

Якщо ви мали необережність недавно про когось попліткувати, сьогодні краще носа з дому не показувати і вже точно варто уникати зустрічі з цією людиною. Він може пред'явити свої претензії в самій недвозначній формі.

Гороскоп на 1 березня Терези

Навіщо намагатися поліпшити те, що і так добре працює. Не шукайте добра від добра ж - ризикуєте залишитися при розбитому кориті.

Гороскоп на 1 березня Скорпіон

Сьогодні терпіння буде не просто гідністю. Воно вам буде необхідно як повітря. Надто вже багато підводних каменів буде чекати на вашу надто емоційну натуру.

Гороскоп на 1 березня Стрілець

Сьогоднішній день хороший для того, щоб засукати рукави і кинутися на черговий непахану ділянку робіт. Можливо, вам навіть вдасться не тільки розпочати, але і довести розпочате до розуму.

Гороскоп на 1 березня Козоріг

Якщо хтось не бажає діяти за вашими правилами, його не варто до цього примушувати. Постарайтеся придушити в собі авторитарність, сьогодні вона може розквітнути пишним цвітом.

Гороскоп на 1 березня Водолій

Цей день варто присвятити улюбленим. Їм, безумовно, краще присвячувати всі дні, але сьогодні - просто необхідно.

Гороскоп на 1 березня Риби

"Бійтеся данайців, навіть тих, які дари приносять!" - сказав ці слова був мудрий, і вони досі не втратили своєї актуальності. Майте це на увазі. Будьте пильними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, індійські фільми: все про Боллівуді та індійському кіно, класика жанру і сучасні фільми Індії.